Početna Vijesti Ured gradonačelnika Potpisan Ugovor o financiranju za ulaganje u građenje i opremanje Dječjeg vrtića u Popovači

Najave


Potpisan Ugovor o financiranju za ulaganje u građenje i opremanje Dječjeg vrtića u Popovači
Petak, 25 Svibanj 2018 07:32

Web 768x576 mGradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković jučer je u Zagrebu potpisao Ugovor o financiranju kojim je Gradu Popovači odobreno 6.703.200,00 kn za ulaganje u građenje i opremanje Dječjeg vrtića u Popovači.

Riječ je o potpori iz operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu''.
Ovaj natječaj iz Programa ruralnog razvoja provela je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za ovu operaciju iznosi 472.000.000,00 kuna što je omogućilo financiranje ukupno 102 projekta. „Grad Popovača ostvario je 60 od mogućih 70 bodova i nalazi se na 53. mjestu rang liste. Smatramo ovo zaista velikim uspjehom budući je za potpore ukupno aplicirano čak 464 projekta. Ova potpora od iznimne je važnosti za Grad Popovaču budući će osigurati značajno kvalitetnije uvjete za boravak u popovačkom vrtiću čiji postojeći kapaciteti više ne zadovoljavaju aktualne potrebe"- naglasio je gradonačelnik Josip Mišković te još jednom zahvalio svima koji su bili uključeni u izradu projektne aplikacije.

(Foto: https://www.apprrr.hr/)

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.