Izbori za Vijeća mjesnih odbora - 2019.

opcinaGradsko izborno povjerenstvo u nastavku objavljuje Konačne rezultate izbora za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Popovače.

opcinaGradsko izborno povjerenstvo u nastavku objavljuje Privremene rezultate izbora za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Popovače.

opcinaGradsko izborno povjerenstvo obavještava građane da će se na dan održavanja izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Popovače osigurati rad službenice Matičnog ureda, zadužene za provedbu pripremnih radnji na predmetnim izborima.
Na dan provedbe izbora u nedjelju 27. listopada 2019. godine, u vremenu od 7,00 do 19,00 sati, radi provjere upisa u popis birača, te izdavanja potvrda, u prostoru Matičnog ureda Popovača (Dom kulture)  dežurat će službenica Vesna Stipetić, matičarka, kontakt telefon 044/500-111.

opcinaPozivaju se političke stranke koje imaju objavljene valjane kandidacijske liste za izbore članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Popovače da dostave podatke za članove biračkih odbora najkasnije do utorka 15.10.2019.

opcinaGradsko izborno povjerenstvo u nastavku objavljuje pravovaljane kandidacijske liste za izbor članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Popovače.

opcinaGradsko izborno povjerenstvo Grada Popovače objavljuje Rješenje o prihvaćanju/ odbijanju kandidacijskih lista za izbor članova Vijeća Mjesnih odbora.

opcinaUred državne uprave Sisačko- moslavačke županije upućuje objavu biračima Grada Popovače, a vezano za predstojeće izbore za članove Vijeća mjesnih odbora koji će biti održani 27. listopada 2019.

OBJAVA BIRAČIMA GRADA POPOVAČE  

opcinaGradsko izborno povjerenstvo Grada Popovača obavještava da će biti dežurno za podnošenje kandidacijskih lista za Vijeća mjesnih odbora i ovjeru kandidatura  dana 8.10.2019. od 8 do 12 sati te zadnji dan,  9.10.2019. do 24 sata.

Podnositelji kandidacijskih lista moraju imati ovlaštenje političke stranke za podnošenje ukoliko liste ne podnosi predsjednik stranke.

Obrazac VMOGP 4

Obrazac VMOGP 5

opcinaGradsko vijeće Grada Popovače usvojilo je Odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Popovače. Izbori će se provesti u nedjelju, 27. listopada 2019. godine u vremenu od 7,00 do 19,00 sati, a kandidacijske liste se, kako je utvrđeno, predaju do 09. listopada 2019.
Gradsko izborno povjerenstvo Grada Popovače u nastavku objavljuje odnosne odluke, rješenja i obrasce.