Dječji vrtić

djecji vrtivS obzirom na trenutnu situaciju (pandemija korona virusa) ukoliko niste u mogućnosti prikupiti svu dokumentaciju potrebnu uz zahtjev za upis u vrtić (npr. Potvrdu o prebivalištu za dijete ne stariju od 6 mj.) molimo dostavite zahtjev s dokumentima koje trenutno posjedujete, a ostalo ćete dostaviti naknadno.

U Popovači, 15.4.2020.

Ravnatelj

Andreja Zeman

djecji vrtivUpravno vijeće Dječjeg vrtića Popovača u nastavku objavljuje Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Popovača pedagoške godine 2020./2021.

prodajna izložba 1 mU povodu obilježavanja nadolazećih božićnih blagdana Dječji vrtić organizirao je prodajnu izložbu božićnih ukrasa koja je održana na središnjem trgu ispred Robne kuće u Popovači.

eko status mUz podizanje zelene zastave, u Dječjem vrtiću Popovača jučer je održana svečanost obnove eko statusa ove ustanove.

izlozba vrtic mU povodu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje, Dječji vrtić organizirao je prodajnu izložbu kruha i kolača koja je održana na središnjem trgu ispred Robne kuće u Popovači.

djecji vrtivDječji vrtić Popovača u nastavku objavljuje Obavijest o upisu djece u program predškole za pedagošku 2019./2020. godinu.

IMG 4078 mDječji vrtić Popovača je uz završnu priredbu koja je održana na vanjskoj pozornici Trga II obilježio Dan vrtića.

fasnik dv mU prostoru nove sportske dvorane Osnovne škole Zorke Sever, Dječji vrtić Popovača jučer je organizirao već tradicionalni Dječji fašnik.