Izvještaji sa sjednica

20 mU Popovači je jučer održana 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače koja je započela Aktualnim satom.

4 sjednica gv-mNa jučer održanoj sjednici gradski vijećnici usvojili su odluku o kreditnom zaduženju Grada Popovače u iznosu od 12 milijuna kuna, a u svrhu osiguravanja sredstava za kapitalne projekte izgradnje.

3 sjednica gv  mPredsjednica Gradskog vijeća Grada Popovače Marija Starčević sazvala je 4. sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati u srijedu, 6. studenog 2013. s početkom u 13 sati.

gv-mPredsjednica Gradskog vijeća Grada Popovače sazvala je 3. sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati u petak, 13. rujna 2013. god. s početkom u 13 sati u novoj vijećnici.

opcinaRoman Rosavec kao nezavisni član predstavničkog tijela Općine Popovača u prethodnom sazivu, objavljuje Izjave o financijskim izvješćima za 2012. i 2013. godinu te obavijesti o primljenim donacijama odnosno prestanku vijećničkog mandata.

svecana sjednica 2013-mUz prvi Dan grada svečanom sjednicom Gradskoga vijeća obilježeno je i 20 godina lokalne samouprave.

konstituirajuca-sjednica-mNa danas održanoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Popovače za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je Marija Starčević iz HSLS-a.

opcinaPredstojnica Ureda državne uprave u SMŽ sazvala je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Popovače koja će biti održana u četvrtak, 20. lipnja 2013. godine u Domu kulture u Popovači s početkom u 10 sati.