Knjižnica i čitaonica

knjiznica popovaca 03Od ponedjeljka 07.09. 2020. Knjižnica počinje raditi po redovitom radnom vremenu: ponedjeljkom od 08 do 15 sati, utorkom-petkom od 08 do 19 sati, 2. i 4. subota od 08 do 13 sati.

skener2 mProjekt digitalizacije zavičajne zbirke za koji je Knjižnica i čitaonica Popovača dobila i financijsku podršku SMŽ i Grada krenuo je u svoju realizaciju.

knjiznica popovaca 01"Poštovani posjetitelji, korisnici i prijatelji, u skladu sa nastalom situacijom uzrokovanom Korona virusom i preporukama / odlukama Stožera civilne zaštite RH i SMŽ, želimo vas informirati da je Knjižnica i čitaonica Popovača otkazala sva predviđena javna okupljanja do daljnjeg. Za sada radimo po redovitom radnom vremenu te i dalje možete vraćati i posuđivati knjižničnu građu. Molimo da se što kraće zadržavate u prostoru knjižnice. O svim drugim eventualnim promjenama pravovremeno ćemo vas informirati"-poručuju iz Knjižnice.

predavanje 1 mSinoć je u prostoru Knjižnice i čitaonice Popovača mlada, talentirana i zanimljiva spisateljica Nastja Kulović predstavila svoj prvi debitantski roman "Kud si krenula".

knjiznica vU Knjižnici i čitaonici Popovača održano je predavanje s temom: "Zdravi stilovi života u dnevnoj bolnici" koje je posjetiteljima na vrlo informativan način prenijela klinička psihologica Jasminka Matić Jogunica.

ulja mVečeras se u Knjižnici i čitaonici Popovača s početkom u 19.00 sati održava predavanje 'Uvod u eterična ulja i njihova primjena u svakodnevnici'. Svi zainteresirani građani su dobrodošli.

homeopatija 2 mNaša sugrađanka Kristina Beronić (homeopat) održala je u Knjižnici i čitaonici Popovača za sve zainteresirane posjetitelje zanimljivo edukativno predavanje "Homeopatijom do zdravlja".

knjižnica božić 7 mKnižnica i čitaonica Popovača ususret nadolazećih blagdana organizirala je radionicu na kojoj su djeca izrađivala božićne pahulje uz tople božićne poruke u staklenkama s kapicama.