Odbori i komisije

branitelji mNa ovotjednoj tjednici Odbora za branitelje članovi su u nazočnosti gradonačelnika Josipa Miškovića raspravljali o raspodjeli financijskih potpora udrugama iz Proračuna Grada Popovače za 2019. godinu.

odbor-za-branitelje-mČlanovi Odbora za branitelje Općine Popovača zajedno s načelnikom Josipom Miškovićem na posljednjoj su sjednici raspravljali o organizaciji otvorenja spomen obilježja poginulim braniteljima kod Doma kulture, a koje će, kako je dogovoreno, biti održano krajem travnja.

odbor-kultura-mAnaliza aktivnosti u području kulturne djelatnosti tijekom ove godine te financijski planovi za 2013. bile su teme o kojima je raspravljao općinski Odbor za kulturu i prosvjetu na posljednjoj sjednici.

komisija-proracun-mČlanovi Komisije za proračun i imovinu na zadnjoj su sjednici raspravljali o III. Izmjenama i dopunama ovogodišnjeg te prijedlogu Proračuna za 2013. godinu o čemu će vijećnici odlučivati idući tjedan.

odbor-za-branitelje-mČlanovi Odbora za branitelje Općine Popovača na jučerašnjoj su sjednici prihvatili prijedlog općinskog načelnika da se u okviru izrade Proračuna za 2013. godinu smanje sredstva predviđena za troškove redovne djelatnosti braniteljskih udruga, a povećaju ona koja se osiguravaju za njihove planirane aktivnosti i projekte.

odbor-za-branitelje-mNa jučer održanoj sjednici članovi Odbora za branitelje Općine Popovača razmatrali su raspored sredstava namijenjih potporama pojedinačnim projektima udruga.

sjednica-odbora-za-branitelje-mNa posljednjoj sjednici Odbora za branitelje raspravljano je o idejnom rješenju spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Općine Popovača.

odbor-komunalna-djelatnost-mOdbor za komunalnu djelatnost Općine Popovača sastao se u cilju razmatranja prijedloga Programa održavanja komunalnih djelatnosti odnosno Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u idućoj godini.