Početna Vijesti Odbori i komisije

Najave
Odbori i komisije
Održana sjednica Odbora za branitelje
Četvrtak, 04 Travanj 2019 14:48

branitelji mNa ovotjednoj tjednici Odbora za branitelje članovi su u nazočnosti gradonačelnika Josipa Miškovića raspravljali o raspodjeli financijskih potpora udrugama iz Proračuna Grada Popovače za 2019. godinu.

Više...
 
Sastao se Odbor za branitelje
Utorak, 26 Ožujak 2013 11:19

odbor-za-branitelje-mČlanovi Odbora za branitelje Općine Popovača zajedno s načelnikom Josipom Miškovićem na posljednjoj su sjednici raspravljali o organizaciji otvorenja spomen obilježja poginulim braniteljima kod Doma kulture, a koje će, kako je dogovoreno, biti održano krajem travnja.

Više...
 
Sastao se Odbor za kulturu i prosvjetu
Subota, 15 Prosinac 2012 21:42

odbor-kultura-mAnaliza aktivnosti u području kulturne djelatnosti tijekom ove godine te financijski planovi za 2013. bile su teme o kojima je raspravljao općinski Odbor za kulturu i prosvjetu na posljednjoj sjednici.

Više...
 
U tijeku izrada Proračuna za 2013. godinu
Srijeda, 05 Prosinac 2012 23:46

komisija-proracun-mČlanovi Komisije za proračun i imovinu na zadnjoj su sjednici raspravljali o III. Izmjenama i dopunama ovogodišnjeg te prijedlogu Proračuna za 2013. godinu o čemu će vijećnici odlučivati idući tjedan.

Više...
 
Sastao se Odbor za branitelje Općine Popovača
Srijeda, 07 Studeni 2012 15:00

odbor-za-branitelje-mČlanovi Odbora za branitelje Općine Popovača na jučerašnjoj su sjednici prihvatili prijedlog općinskog načelnika da se u okviru izrade Proračuna za 2013. godinu smanje sredstva predviđena za troškove redovne djelatnosti braniteljskih udruga, a povećaju ona koja se osiguravaju za njihove planirane aktivnosti i projekte.

Više...
 
Sastao se Odbor za branitelje
Petak, 27 Travanj 2012 14:09

odbor-za-branitelje-mNa jučer održanoj sjednici članovi Odbora za branitelje Općine Popovača razmatrali su raspored sredstava namijenjih potporama pojedinačnim projektima udruga.

Više...
 
Sastao se Odbor za branitelje
Srijeda, 25 Siječanj 2012 14:22

sjednica-odbora-za-branitelje-mNa posljednjoj sjednici Odbora za branitelje raspravljano je o idejnom rješenju spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Općine Popovača.

Više...
 
Sastao se Odbor za komunalnu djelatnost
Četvrtak, 15 Prosinac 2011 11:26

odbor-komunalna-djelatnost-mOdbor za komunalnu djelatnost Općine Popovača sastao se u cilju razmatranja prijedloga Programa održavanja komunalnih djelatnosti odnosno Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u idućoj godini.

Više...
 
«Početak«123»Kraj»

Stranica 1 od 3
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.