Početna Vijesti Ured gradonačelnika Potpisan Ugovor s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za izradu projektne dokumentacije za projekt "Rekonstrukcija Dječjeg vrtića u Voloderu"

Najave


Potpisan Ugovor s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za izradu projektne dokumentacije za projekt "Rekonstrukcija Dječjeg vrtića u Voloderu"
Četvrtak, 24 Svibanj 2018 11:43

potpisivanje ugovora dj vrtić voloder 4 mMinistarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije Simora d.o.o. objavilo je Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Izrada cjelokupne projektne dokumentacije za projekt "Rekonstrukcija Dječjeg vrtića u Voloderu" s pripadajućim troškovnicima iznosi 201.250,00 kn.
Temeljem potpisanog Ugovora, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odobrilo je sufinanciranje izrade projektne dokumentacije u iznosu od 100.000,00 kn.
Dječjem vrtiću u Voloderu gravitiraju naselja Voloder te Gornja i Donja Gračenica na čijem prostoru nema adekvatnog prostora za odvijanje predškolskog obrazovanja.
Rekonstrukcijom Dječjeg vrtića stvaraju se uvjeti da mještani ova tri naselja upisuju djecu u Dječji vrtić Voloder, budući da trenutno odvoze djecu u Dječji vrtić Popovača, ali i Dječji vrtić Kutina, zbog velike popunjenosti i porasta broja djece na području Grada Popovače.
Budući da se sadašnja ispostava Dječjeg vrtića Voloder nalazi u prostoru Područne škole Voloder, rekonstrukcijom Dječjeg vrtića i njegovim izmještanjem stvoriti će se uvjeti da Područna škola može prijeći u jednosmjenski rad, jer će se osloboditi prostor koji sada koristi Dječji vrtić.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.