Početna Vijesti Ured gradonačelnika Intenzivne aktivnosti na organizaciji jubilarne, 50. Voloderske jeseni
Intenzivne aktivnosti na organizaciji jubilarne, 50. Voloderske jeseni
Petak, 28 Srpanj 2017 09:34

sastanak vj mU Uredu gradonačelnika održan je sastanak na temu organizacije 50. Voloderske jeseni.


Kako je tom prilikom istaknuto, program ovogodišnje, jubilarne manifestacije bit će obogaćen nizom različitih sadržaja te će se proširiti i na tjedan uoči središnjeg termina održavanja Voloderske jeseni- 14.- 17.rujna 2017. godine. U pripremu programa se, pored Turističke zajednice Grada Popovače i Mjesnog odbora Voloder, ove godine uključuju i pojedinci koji su vodili organizaciju prijašnjih manifestacija kroz proteklih 50 godina.
Gradonačelnik se ovih dana tako sastao sa dvojicom njih koji su dugi niz godina bili okosnica priredbe- Vladimirom Ilijašom, profesionalnim turističkim djelatnikom koji je bio glavni organizator 21 Voloderske jeseni, te Dragutinom Pasarićem, novinarom, publicistom i kulturnim djelatnikom koji je režirao, vodio program i osmišljavao kulturne sadržaje manifestacije. Kako je dogovoreno, povodom ovog značajnog jubileja oživjet će se neki od sadržaja koji su obilježili niz priredbi, kao primjerice ceremonijal uz stavljanje vola na ražanj, te će se izdati prigodna publikacija kojom će se uz pisanu riječ i bogati fotomaterijal predstaviti 50 godina Voloderskih jeseni.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.