Početna Vijesti Ured gradonačelnika U tijeku pripreme za tehnički pregled nove škole
U tijeku pripreme za tehnički pregled nove škole
Petak, 30 Lipanj 2017 08:50

sastanak teh p skole mU Uredu gradonačelnika Josipa Miškovića održan je sastanak predstavnika investitora, projektanta, nadzora i izvođača radova na izgradnji nove osnovne škole.

 

Tom prilikom analizirano je trenutno stanje na gradilištu te je predloženo da se krene u postupak pripreme radnji potrebnih za organizaciju tehničkog pregleda objekta planiranog za sredinu mjeseca srpnja.

teh pregled skole2
„Potrebno je izvršiti sva ispitivanja i sastaviti izvješća kako bi pregled mogli realizirati što lakše. U okviru ovog sastanka podnijeto je i izvješće o stanju u opremanju škole te je istaknuto da su provedeni svi natječaji no njihovo zaključenje otežavaju uložene žalbe prijavitelja"- naglašava gradonačelnik te ističe kako je zaključak sastanka da će se, u slučaju provedbe svih dogovorenih radnji, stvoriti uvjeti da u rujnu nova škola krene s radom.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.