Početna Vijesti Ured gradonačelnika Grad Popovača osigurao pomoć za sanaciju štete na staji OPG-a iz Potoka uništene požarom
Grad Popovača osigurao pomoć za sanaciju štete na staji OPG-a iz Potoka uništene požarom
Srijeda, 28 Lipanj 2017 12:55

kolegij mNa ovotjednom sastanku kolegija Ureda gradonačelnika Grada Popovače usvojena je Odluka o isplati jednokratne financijske pomoći u iznosu od 5.000,00 kuna OPG-u Ivana Kosara iz Potoka za sanaciju štete nastale požarom na objektu staje.

Obitelj Kosar osobno je ovih dana posjetio i gradonačelnik Josip Mišković te razgledao objekt iz kojeg su vlasnici uspjeli spasiti stoku i jedan dio poljoprivrednih strojeva, no 1500 komada bala sijena, velika količina drvenog građevinskog materijala te krovište i stolarija odnosno unutrašnjost staje su potpuno uništeni.

kolegij1

kolegij2

Također je dogovoreno kako će Služba za poljoprivredu Grada Popovače ovih dana sazvati sastanak na kojem će biti organizirano potpisivanje Aneksa Ugovora i Sporazuma o korištenju zajedničkog pašnjaka u Osekovu. „Potpisivanje ovih Aneksa potrebno je budući je Poljoprivredna agencija ovih dana odredila korisnu površinu Osekovačkog polja pa je od ukupno dodijeljenih 1277,0000 ha korisno prihvatljivo 765,0000 ha i zato se potpisuje Aneks jer je utvrđeno smanjenje površine zemljišta za koje je moguće ostvariti poticaj. Sporazumom će se definirati način korištenja pašnjaka te prava i obveze zakupaca pašnjaka"- obrazložio je gradonačelnik Josip Mišković.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.