kolegij-6-2-mNa danas održanoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o isplati sredstava u iznosu od 25.000 kuna župi sv. Ivana Krstitelja Gornja Jelenska za kapitalna ulaganja.

Prihvaćen je i zahtjev Muzeja Moslavine za sponzorstvo novog izdanja časopisa 'Zbornik Moslavine', a kako je odlučeno, za tu svrhu izdvojit će se 1.000 kuna. Na sastanku je također razmatrana zamolba Turističke zajednice Općine Popovača za osiguravanjem prostora za rad. "Budući Općina trenutno ne raspolaže slobodnim prostorima odnosno većina prostora u njezinu vlasništvu već je dodijeljena na korištenje brojnim udrugama i ustanovama s ovog područja, Turističkoj zajednici ustupit će se korištenje prostorije u kojoj djeluje i općinska Zajednica športskih udruga"- naglasio je Mišković.
U nastavku sjednice kolegija raspravljano je o radovima u Pučkom domu u Donjoj Gračenici gdje je u tijeku izmjena električnih instalacija. Riječ je o investiciji od oko 8.000 kuna, a od strane tamošnjeg Vijeća Mjesnog odbora upućen je i zahtjev za hitnom sanacijom jednog zida oštećenog vlagom kao i za uređenjem prostorije za odlaganje posuđa.
Ovotjedna sjednica kolegija Ureda načelnika zaključena je osnivanjem povjerenstva za provedbu postupka javnog natječaja za radove na rekonstrukciji trga kod Doma kulture u Popovači, a za čije su se raspisivanje, obrazloženo je, ovih dana stekli svi potrebni uvjeti.