Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana sjednica kolegija Ureda načenika
Održana sjednica kolegija Ureda načenika
Ponedjeljak, 05 Rujan 2011 21:47

kolegij-5-9-mNa današnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna ovogodišnjeg proračuna.

Općinski načelnik Josip Mišković napomenuo je da bi nacrt drugog rebalansa trebao biti završen do sredine listopada, a zahtijevaju ga određene promjene u dinamici aktivnosti u komunalnom sektoru. Kako je izvijestio u nastavku sjednice, uskoro se očekuje početak radova na izgradnji pješačke staze na novom dijelu groblja u Voloderu, kao i na rekonstrukciji uličnog vodovoda u Vinogradskoj ulici u Popovači te izgradnji pješačke staze u Jelengradskoj ulici prema Neuropsihijatrijskoj bolnici „Dr. Ivan Barbot".

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.