sastanak-hrvatski-farmer-mNa sastanaku s predstavnicima Hrvatskog farmera definirane su aktivnosti vezane za predstavljanje Općine Popovača na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu Eko Etno Hrvatska Europa Tour.

Kako je kazao domaćin sastanka, načelnik Josip Mišković, Općina Popovača spremna je nastaviti suradnju s Hrvatskim farmerom d.d. odnosno podržati nastup lokalnih predstavnika na Eko Etnu.

"Prošlogodišnji nastup naših proizvođača na najvećem tradicionalnom sajmu ruralnih proizvoda i usluga bio je iznimno zapažen i posjećen, a ove godine smatram da je pravi trenutak za predstavljanje naših vinara obzirom da je projekt brendiranja škrleta u završnoj fazi. Dosadašnja suradnja s Hrvatskim farmerom kroz nekoliko različitih aktivnosti bila je vrlo kvalitetna, a sudjelovanje na Eko Etnu sigurno znači velik doprinos iskorištavanju naših ruralno- turističkih potencijala"- naglasio je Mišković. Predsjednica Uprave Hrvatskog farmera Dijana Katica i predsjednik Nadzornog odbora društva Stjepan Cukor ovom su prilikom ukratko predstavili promidžbene i edukacijske aktivnosti koje provode, a koje su pozdravili i sastanku nazočni predstavnici Grada Kutine te načelnik Općine Martinska Ves Ivica Dadović.
"Ovogodišnji Međunarodni sajam Eko Etno Hrvatska Europa Tour održava se od 26. do 30. listopada u novoizgrađenom poslovno-trgovačkom centru 'Green Gold' u Zagrebu. Želja nam je da se ovdje ostvari što više poslovnih susreta, i smatramo da bi susjedne jedinice lokalne samuprave mogle pripremiti kvalitetan i atraktivan nastup. Sajam će biti otvoren istovremeno kada i sam Centar, a nakon toga u ovom će se prostoru otvoriti i jedan prodajno- izložbeni salon domaćih proizvoda. Početkom iduće godine planira se i formiranje specijalizirane turističke agencije koja će se baviti isključivo ruralnim turizmom, čime će se osigurati suradnja u ovom smislu kroz čitavu godinu"- istaknula je Dijana Katica.