Na Natječaj za davanje u zakup kancelarijskog prostora u Vinogradskoj ulici pristigla je samo jedna ponuda koju su na jučer održanom sastanku otvorili članovi kolegija Ureda općinskog načelnika.

Za zakup prostora u dvorištu zgrade Općine površine 15 m2 u kojem je ranije djelovala Poljoprivredna zadruga, interes je iskazala samo tvrtka Akoma d.o.o. iz Bjelovara. Riječ je o društvu za projektiranje u građevinarstvu, komunalnim djelatnostima i industriji.
Članovi kolegija razmatrali su i zamolbu Auto tuning kluba, udruge s područja Strušca koja broji 16 članova, za osiguravanjem prostora za rad u tamošnjem Društvenom domu. Kako je odlučeno, Ured načelnika o tom će zahtjevu zatražiti očitovanje Mjesnog odbora Stružec. Na jučerašnjoj je sjednici kolegija donesena i Odluka o isplati sponzorstva KUD-u Donja Gračenica u svrhu organizacije manifestacije Martinske večeri u iznosu od 1.000 kuna, kao i Odluka o isplati sredstava za sufinanciranje Gorske službe spašavanja koja su proračunom planirana u visini 5.000 kuna.