Na današnjem sastanku kolegija Ureda općinskog načelnika donešena je Odluka o nabavci stolova i stolica kojima će se opremiti Pučki dom u Voloderu, kao i plinskog štednjaka za Dom u Osekovu.

Članovi kolegija usvojili su i Odluku o početku postupka javne nabave elektromaterijala (stupova, lampi i žarulja). Temeljem danas donesenih odluka, Tehničkoj školi u Kutini će se, obzirom da istu pohađa velik broj učenika s područja Općine, osigurati nabavka novog projektora, dok će se općinskoj Poljoprivrednoj zadruzi doznačiti zahtjevanih 25.000 kuna u svrhu podmirenja troškova istraživanja mliječnosti krava koje provodi zagrebački Veterinarski fakultet. U okviru ove sjednice uvažen je i zahtjev Organizacijskog odbora 'Zlatnog glasa Moslavine' za podmirenjem troškova postavljanja pozornice u iznosu od 5.500 kuna. Za organizaciju te manifestacije koja se 31. srpnja održava u Strušcu, Općina će izdvojiti dodatnih 1.000 kuna u vidu sponzorstva. Kako je danas odlučeno, Općina će za potrebe Fizikalne terapije u popovačkom Domu zdravlja kupiti novi uređaj vrijedan 17.000 kuna.
Na današnjem sastanku usvojene su i odluke o raspisivanju Javnog nadmetanja za modernizaciju nerazvrstanih cesta, Natječaja za održavanje nerazvrstanih cesta te za Prvu fazu izgradnje ceste u Gospodarsko- proizvodnoj zoni 'Mišička'.