Početna Vijesti Ured gradonačelnika U tijeku je izgradnja distributivnog vodovoda naselja Krmelovec i crpne stanice 'Voćarska ulica' u Popovači

Najave

Obavijesti i pozivi
U tijeku je izgradnja distributivnog vodovoda naselja Krmelovec i crpne stanice 'Voćarska ulica' u Popovači
Petak, 03 Siječanj 2020 09:00

krmelovec 4 mZapočeli su radovi na izgradnji distributivnog vodovoda naselja Krmelovec i crpne stanice 'Voćarska ulica' u Popovači koje prema potpisanom Ugovoru o javnim radovima izvodi tvrtka Vodotehnika d.d. iz Zagreba.


„Zbog velike visinske razlike potrebna je izgradnja crpne stanice koja će omogućiti priključak vode stanovnicima naselja Krmelovec i puta prema Hruševljanima. Također, stvorit će se uvjeti i za proširenje vodovodne mreže za sva vikend naselja na području Krmelovca i Hruševljana" – objasnio je gradonačelnik Mišković.
Ukupna vrijednost radova iznosi 1.616.699,54 kune, od čega Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sufinancira projekt iznosom od 450.000,00 kuna. Ostatak sredstva u iznosu od 1.166.699,54 kuna osiguran je u proračunu Grada Popovače.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.