Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik održao prijem vrtićanaca
Gradonačelnik održao prijem vrtićanaca
Utorak, 15 Listopad 2019 13:11

slonici mPolaznici Slonića, najstarije skupine Dječjeg vrtića Popovača su u pratnji ravnateljice i pedagoginje vrtića te svojih odgojiteljica posjetili gradsku vijećnicu gdje ih je primio gradonačelnik Josip Mišković.


Bila je to prava 'izvanredna sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače' u okviru koje su ulogu gradskih vijećnika spremno preuzeli vrtićanci postavljajući gradonačelniku različita ozbiljna pitanja. Djeca su na ovom druženju izrazila svoj interes za područje izgradnje komunalne infrastrukture i tvornica u gradu, zabavne i rekreacijske sadržaje kao što je klizalište i balet, a zanimalo ih je i mogu li uskoro u Popovači očekivati otvaranje nekog trgovačkog centra ili veće drogerije.
Veselo druženje zaključeno je uz podjelu slatkiša malim gostima koji su ovu aktivnost organizirali u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.