Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održana završna priredba učenika Područne škole Gornja Gračenica

Najave
Održana završna priredba učenika Područne škole Gornja Gračenica
Četvrtak, 13 Lipanj 2019 14:15

psgg vUčenici Područne škole OŠ Zorke Sever iz Gornje Gračenice jučer su uz voditeljstvo svojih učiteljica u prostoru Pučkog doma održali završnu priredbu.


Na oduševljenje brojnih okupljenih roditelja i ostalih mještana Gornje Gračenice i okolice, osnovnoškolci polaznici nižih razreda su svečano obilježili uspješan završetak školske godine odličnom izvedbom predstave Družba Pere Kvržice. U programu su sudjelovali i članovi dječje sekcije Kulturno- umjetničkog društva Moslavka, a osim u glumu, izniman trud učenici i njihove učiteljice uložili su i u pripremu scenografije i kostimografije. Među brojnom publikom predstavu je pratila i ravnateljica Osnovne škole Zorke Sever Zvjezdana Martinec, a čestitke na uspješnom radu Područnoj školi uputio je i gradonačelnik Josip Mišković. Na posebno emotivan način učenici četvrtog razreda koji iduće školske godine odlaze u matičnu školu u Popovači, ovom su se prilikom zahvalili svojoj dosadašnjoj učiteljici.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.