Početna Vijesti Ured gradonačelnika Za uređenje Tržnice u Popovači ostvarena potpora od 5,1 milijun kuna

Najave
Za uređenje Tržnice u Popovači ostvarena potpora od 5,1 milijun kuna
Utorak, 12 Ožujak 2019 14:39

kolegij m

Na sjednici kolegija Ureda gradonačelnika istaknuto je kako je prijava projekta Izgradnje tržnice u Popovači za financiranje kroz Podmjeru 7.4., Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ocijenila pozitivnim.


„Sa zadovoljstvom smo ovih dana primili na znanje Odluku Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o prihvatljivosti projekta kojeg smo prijavili na Natječaj za provedbu Podmjere 7.4 odnosno za potporu u sektoru lokalna infrastruktura. Procijenjeni iznos potpore je 5.123.787,50 kuna, a projektom će se obuhvatiti rekonstrukcija dijela zgrade, izgradnja nadstrešnice i izvedba platoa otvorenog dijela tržnice.Ukupna vrijednost ove investicije je 5.230.368,75 kuna, a razlika od 106.031,25 kuna odnosi se na izgradnju pristupne prometnice koja se smatra neprihvatljivim troškom te će je Grad financirati samostalno"- izvijestio je gradonačelnik Josip Mišković.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.