Početna Vijesti Ured gradonačelnika Radovi na popovačkom groblju

Najave
Radovi na popovačkom groblju
Petak, 08 Ožujak 2019 12:09

radovi groblje popovača 7 mU tijeku su radovi na popovačkom groblju, koji obuhvaćaju izmještanje odlagališta otpada s groblja, izradu nove panel ograde oko groblja (nakon što je uklonjena oštećena živica), izgradnju nove ulazne rampe te proširenje javne rasvjete potrebne za press kontejnere i jednog dijela groblja.


U sklopu navedenih radova izvršit će i postavljanje ozvučenja u holu mrtvačnice za potrebe sprovoda te će se proširiti i postojeći videonadzor na dio groblja koji trenutnim nije pokriven.
Napominjemo ovim putem da će se sve odlaganje otpada kod groblja kažnjavati te se upućuju svi građani koji su do sada svoj otpad odlagali na odlagalište kod groblja da isti mogu odložiti u Reciklažno dvorište koje se nalazi u Kutinskoj ulici 12 od utorka do petka od 8.00 do 17.00 sati te subotom od 8.00 do 12.00.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.