Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan 14. prijem svećenika
Održan 14. prijem svećenika
Petak, 18 Siječanj 2019 12:31

prijem svećenika 4 mVeć tradicionalno, četrnaestu godinu za redom gradonačelnik Josip Mišković je sa svojim suradnicima održao prijem svećenika s popovačkog područja.


Ovogodišnjem prijemu koji organizira Ured gradonačelnika Grada Popovače, prisustvovali su župnici iz Popovače, Volodera, Gornje Jelenske, Osekova, kao i dekan iz Repušnice. Svi oni zajedno istaknuli su izuzetno dobru i ugodnu suradnju civilne i crkvene vlasti,
Gradonačelnik Mišković napomenuo je kako se protekle godine, uz redovnu potporu za djelatnosti župa, ulagalo i u sakralne objekte, a isto se planira i tijekom 2019. godine.
Što se tiče statistike rođenih, umrlih i vjenčanih po župama u protekloj godini ima nešto više umrlih nego rođenih, ali s obzirom na trend iseljavanja mladih koji trenutno vlada, stanje je poprilično zadovoljavajuće.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.