Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan prijem Karla Jurića

NajaveOdržan prijem Karla Jurića
Četvrtak, 27 Prosinac 2018 14:54

prijem karla jurica mU Uredu gradonačelnika Grada Popovače održan je prijem Karla Jurića koji je proglašen najboljim sportašem Grada u 2018. godini.


Karlo Jurić iz Popovače član je Športskog rukometnog kluba Moslavac Popovača. Karlo je rođen 8. ožujka 2004. godine, a svoju rukometnu karijeru je započeo 2013. u ŠRK Moslavac gdje je igrao do kraja sezone 2016. Od prvog dana pokazuje iznadprosječni talent koji kontinuirano nadograđuje. Iz Moslavca odlazi u RK Ivanić Grad, a potom u RK Sisak. Trenutno Karlo igra u RK Maksimir Pastela. Ostvario je više naslova najboljeg igrača na brojnim turnirima, a među njegovim iznimnim uspjesima ističe se i nastup na najvećem svjetskom rukometnom turniru mladih održanom u Švedskoj. Zbog nastupa na turniru u Brčkom, Karlo nije mogao nazočiti prošlotjednoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća kada su proglašeni najuspješniji sportaši u 2018. godini, pa su mu ovo zasluženo priznanje po povratku u Popovaču uručili gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Gradskog vijeća, a ujedno i tajnik Zajednice sportskih udruga Ivica Keser poželjevši mu mnogo sreće i uspjeha u takmičenjima koja su pred njim.

prijem karla jurica1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.