Početna Vijesti Ured gradonačelnika Izaslanstvo Grada Popovače u Križevcima

Najave


Izaslanstvo Grada Popovače u Križevcima
Srijeda, 07 Studeni 2018 13:17

križevci mIzaslanstvo Grada Popovače na čelu s gradonačelnikom Josipom Miškovićem i direktorom tvrtke Komunalni servisi Popovača d.o.o. Marijanom Belančićem posjetilo je jučer Grad Križevce kako bi se, prije svega, upoznali s praksom rada njihovog reciklažnog dvorišta.


U križevačkoj Gradskoj upravi dočekali su ih gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Martin Kozjak i voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću Dijana Mijač Dretar.
Cilj sastanka bio je čuti iskustva Grada Križevaca o radu njihova reciklažnog dvorišta, funkcioniranju, usmjeravanju ljudi na recikliranje i općenito troškovima s obzirom da je u Popovači početkom ožujka krenula izgradnja Reciklažnog dvorišta te jeono završeno i kreće s radom. Razgovaralo se, također, o praksi odvoza otpada, a svi okupljeni složili su se kako je u svemu najvažnija edukacija građana o pravilnom zbrinjavanju otpada.
Nakon sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Grada Popovače sa suradnicima posjetio je Reciklažno dvorište u Cubincu.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.