Početna Vijesti Ured gradonačelnika Obavijest o otvaranju nove škole u rujnu

Najave


Obavijest o otvaranju nove škole u rujnu
Srijeda, 01 Kolovoz 2018 16:07

Picture1Objekt nove osnovne škole Zorke Sever danas su obišli članovi Povjerenstva za utvrđivanje uvjeta za početak rada škole resornog Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Kako izvješćuje gradonačelnik Josip Mišković, o pregledu objekta sastavljen je zapisnik na temelju kojeg ministrica znanosti i obrazovanja potpisuje Rješenje o početku rada škole. „Nakon izdavanja navedenog Rješenja nova škola se registrira na Trgovačkom sudu i može u rujnu, s početkom nove školske godine, započeti s radom. Stoga roditelji mogu nabaviti udžbenike po pogramu za školu u Popovači"- ističe gradonačelnik te dodaje kako učenici koji pohađaju područne škole OŠ Popovača, knjige kupuju kao i do sada. Za sve učenike iz Gornje i Donje Gračenice koji su već kupili knjige, a nisu po programu OŠ Popovača, već po programu OŠ Vladimira Vidrića, oranizirat će se zamjena knjiga. „Županija kao osnivač škole vrši pregovore s knjižarama da prihvate neoštećene postojeće knjige i isporuče nove. Podaci o terminima zamjene i knjižarama u kojima će se to moći ostvariti, objavit će se naknadno"- poručuje gradonačelnik i zahvaljuje svima na razumijevanju.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.