Početna Vijesti Ured gradonačelnika Prijedlozi za izmjene voznog reda HŽ-a

Najave

Prijedlozi za izmjene voznog reda HŽ-a
Utorak, 20 Veljača 2018 12:12

kolegij mGradonačelnik Josip Mišković na ovotjednoj je sjednici izvijestio članove kolegija o sastanku održanom sa menadžerom Poslovne jedinice Prodaja HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. Robertom Frdeljom te aktivnostima na snažnijoj prilagodbi voznog reda vlakova potrebama građana koji svakodnevno putuju na relaciji Popovača- Zagreb.


„U okviru ovog susreta raspravljano je o mogućnostima realizacije zahtjeva odnosno o potrebama građana Grada Popovače kada je riječ o korištenju željezničkog prijevoza. Najveći broj izraženih zahtjeva odnosi se na stajanje više brzih vlakova u Popovači, budući se ovdje trenutno zaustavlja samo jedan vlak, i to u jutarnjim satima. Gospodin Frdelja na sastanku nam je potvrdio kako će od 9. travnja 2018. u Popovači stajati brzi vlak broj 755 koji iz Zagreba polazi u 15.20 sati. Temeljem činjenice da značajan broj građana Popovače svakodnevno koristi vlak, pored već traženih određenih korekcija važećeg voznog reda, Grad će HŽ-u uputiti i prijedloge za definiranje novog voznog reda pa pozivamo sve zainteresirane građane da nam se jave sa svojim sugestijama osobno u gradsku upravu ili putem e- maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript „- naglasio je gradonačelnik Josip Mišković.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.