Početna Vijesti Ured gradonačelnika Radovi u ulici Hrvatskih branitelja
Radovi u ulici Hrvatskih branitelja
Srijeda, 06 Prosinac 2017 12:30

ulica hrvatskih branitelja 8 mU Popovači su u tijeku radovi na projektu Modernizacija prometnice i pješačke staze u ulici Hrvatskih branitelja.


„Projekt je to koji je Grad Popovača prijavio prema Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije u mjesecu veljači ove godine, a na temelju čega su nam odobrena sredstva do najvišeg ukupnog iznosa do 500.000,00kn. Ovaj projekt izravno utječe na povećanje razine kvalitete komunalne infrastrukture Grada, a imat će vidljivi učinak na lokalnu zajednicu kroz povećanje razine zdravstvenog stanja stanovnika, koji su do sada bili izloženi povećanim količinama prašine. Također, pridonijet će smanjenju troškova održavanja automobila te povećanju razine prometne sigurnosti, a kvalitetno razvijena prometna infrastruktura pozitivno će se odraziti na ekonomski i socijalni razvoj Grada te povećati razinu zadovoljstva i kvalitete življenja stanovništva" – poručio je gradonačelnik Mišković.
Radove, koji ukupno iznose 591.229,75kn, izvodi tvrtka Kapitel d.o.o.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.