Početna Vijesti Ured gradonačelnika Održan sastanak sa voditeljicom LAG-a Moslavina

Najave

Održan sastanak sa voditeljicom LAG-a Moslavina
Srijeda, 18 Listopad 2017 10:30

lag vU Gradskoj upravi Grada Popovače održan je radni sastanak za potrebe prijave Grada Popovače na natječaj LAG-a Moslavine kroz LEADER mjeru – Podmjeru 19.2. iz Programa ruralnog razvoja.


„LAG Moslavina je putem spomenute mjere ostvario potporu u iznosu nešto većem od 12,6 milijuna kuna. Veći dio te potpore, oko 9,6 milijuna kuna, LAG će dalje plasirati krajnjim korisnicima, koji će se prijavljivati na natječaje LAG-a. Osim poljoprivrednika, na natječaj će se moći prijavljivati i JLS, s područja LAG-a Moslavine"- istaknula je Anica Lenart, voditeljica LAG-a Moslavine.
„Grad Popovača na natječaj LAG-a želi prijaviti projekt "Izgradnje tržnice", pa su na sastanku dogovoreni najvažniji detalji te smo upoznati s informacijama s kojima LAG trenutno raspolaže, a koje se odnose na sam postupak prijave. Iznos potpore na LAG natječaju, koji će biti sukladan natječaju za Podmjeru 7.4.1. iz PRR, a koju će, kako je najavljeno, ostvariti Grad Popovača za projekt izgradnje tržnice iznosi oko 40.000 eura"- rekao je gradonačelnik Josip Mišković koji je zajedno sa suradnicom Anom Strilić nazočio sastanku.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.