Početna Vijesti Ured gradonačelnika Prikupljaju se podaci o starijim i nemoćnim osobama kojima je potrebna pomoć u domaćinstvu
Prikupljaju se podaci o starijim i nemoćnim osobama kojima je potrebna pomoć u domaćinstvu
Srijeda, 26 Srpanj 2017 08:24

kolegij mNa ovotjednom kolegiju gradonačelnik Josip Mišković izvijestio je kako je Grad Popovača već pokrenuo određene aktivnosti na izradi projektnog prijedloga za Poziv Ministarstva rada i mirovinskoga sustava pod nazivom „Zaželi - program zapošljavanja žena".

„Kroz ovaj će se Program Europskog socijalnog fonda na određeno vrijeme od 24 mjeseca zapošljavati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Zahvaljujući ovome Pozivu na području čitave Hrvatske planira se zaposliti gotovo 3.000 žena koje će raditi na poslovima potpore i podrške te brige za gotovo 12.000 starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju u njihovim zajednicama.

Pozivamo starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju s prebivalištem na području Grada Popovače kojima je potrebna pomoć i podrška u domaćinstvu da nam jave svoje podatke kako bismo za potrebe izrade projektnog prijedloga stvorili bazu potencijalnih korisnika ovih usluga te definirali broj žena koje bi kroz Program 'Zaželi' zaposlili"- poručio je gradonačelnik Josip Mišković.

Podaci o građanima kojima je potrebna pomoć i podrška u domaćinstvu mogu se dostaviti do 10. kolovoza 2017. osobno u gradskoj upravi, telefonom na broj 044 679 750 ili putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.