Početna Vijesti Ured gradonačelnika Gradonačelnik nagradio najuspješnije učenike OŠ Popovača i njihove mentore
Gradonačelnik nagradio najuspješnije učenike OŠ Popovača i njihove mentore
Srijeda, 14 Lipanj 2017 14:11

najuspjesniji ucenici mGradonačelnik Josip Mišković održao je prijem učenika Osnovne škole Popovača koji su na županijskim i državnim natjecanjima tijekom školske godine 2016./2017. izborili prva tri mjesta kao i njihovih mentora.


Čestitajući im na njihovu uspjehu, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo činjenicom da iz godine u godinu raste broj sudionika ovog, već tradicionalenog susreta, a rezultati popovačkih osnovnoškolaca sve su uspješniji. „Organiziranjem ovog susreta nastojimo učenicima poručiti kako se njihovo zalaganje, njihov rad i znanje cijeni odnosno da oni doista predstavljaju ponos svoga grada. Kroz osiguravanje brojnih potpora te stvaranjem mogućnosti za infrastrukturna ulaganja u objekte, Grad Popovača i dalje će kao jedinica lokalne samouprave razvijati i unaprjeđivati uvjete obrazovne djelatnosti na svom području"- rekao je gradonačelnik Mišković.
Tijekom školske godine koja ovih dana završava, čak 62 učenika OŠ Popovača izborilo je prva tri mjesta na sportskim natjecanjima, dok je njih 12 izniman uspjeh ostvarilo na županijskim, državnim, pa i međunarodnim natjecanjima iz različitih predmeta.
Uz izraz čestitke i želju da nastave ostvarivati ovako uspješne rezultate, gradonačelnik je u znak pažnje učenicima i njihovim mentorima uručio prigodne darove, a u ime Osnovne škole Popovača Gradu je zahvalio ravnatelj Dražen Mlakar.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.