Početna Vijesti Ured gradonačelnika Posjet Viktoru Milasu
Posjet Viktoru Milasu
Petak, 24 Lipanj 2011 15:41

posjet-viktoru-milasu-mOpćinski načelnik Josip Mišković, ravnatelj Osnovne škole Popovača Stanislav Kos i predsjednik Mjesnog odbora Osekovo Roman Rosavec posjetili su danas Viktora Milasa, učenika iz Osekova na kojeg je prije 14 dana na školskom igralištu pala konstrukcija gola teško ga ozlijedivši.

 

Viktor je prekjučer pušten iz zagrebačke Kliničke bolnice Dubrava kući i dobro se oporavlja. Pored obitelji, veliku podršku pružaju mu i prijatelji iz škole odnosno mjesnog Nogometnog kluba i KUD-a u kojima je aktivan. Uz što skoriji oporavak, načelnik, ravnatelj i predsjednik Mjesnog odbora poželjeli su Viktoru i uspješan upis u srednju školu. Ovom svestranom i veselom dječaku želja je, naime, upisati Graditeljsku tehničku školu u Zagrebu za zanimanje arhitektonski tehničar. „Obzirom na težinu zadobivenih ozljeda, samo se nadamo da će se Viktor u potpunosti oporaviti i da neće imati trajnih posljedica"- ističu njegovi roditelji. Kako kažu, sreća je u ovoj nesreći da konstrukcija gola pored Viktora nije ozlijedila još koje dijete.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.