Početna Vijesti Ured gradonačelnika Kreće provedba projekta izgradnje Prijemnog centra Osekovo na ulazu u PP Lonjsko polje
Kreće provedba projekta izgradnje Prijemnog centra Osekovo na ulazu u PP Lonjsko polje
Srijeda, 13 Travanj 2011 08:47

sastanak-jupplp-mOpćina Popovača i Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje potpisat će Sporazum o suradnji na provedbi projekta izgradnje Prijamnog centra Osekovo na ulazu u Park prirode Lonjsko polje.

Kako je dogovoreno na sastanku kojeg su općinski načelnik Josip Mišković i njegovi zamjenici Kristina Ričković- Rusan i Dragan Šarčević te predsjednik MO Osekovo Roman Rosavec održali sa stručnom voditeljicom JUPPLP Valerijom Hima, Sporazum će se potpisati 21. travnja u Osekovu. U okviru ovog događaja u čiju će se pripremu uključiti i mjesne udruge iz Osekova, ujedno će se obilježiti i Dan planeta Zemlje u Parku prirode Lonjsko polje.

 

Program- Dan planeta Zemlje u PP Lonjsko polje

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.