Početna Vijesti Ured gradonačelnika Općina postaje partner u projektu 'Brendiranje škrleta'
Općina postaje partner u projektu 'Brendiranje škrleta'
Ponedjeljak, 28 Veljača 2011 14:29

kolegij-28-2-mNa današnjoj sjednici kolegija Ureda načelnika usvojena je Odluka o potpisivanju sporazuma o partnerstvu u projektu „Brendiranje škrleta- Promocija škrleta kao autohtone sorte vina Sisačko- moslavačke županije" kojeg provodi Udruga Moslavačke vinske ceste.

Sukladno ovoj odluci Općina će za provedbu navedenog projekta osigurati sredstva u iznosu od 80.000 kuna. Polovica tog iznosa obročno će biti isplaćena ove godine, a preostali dio sredstava kroz 2012. godinu.
Razmatrajući zahtjev Udruge stočara i ratara 'Seosko gospodarstvo Popovača' za uključivanjem jednog člana Udruge u rad općinskog Odbora za poljoprivredu, na današnjem je sastanku kolegija prihvaćen stav Odbora da trenutno ne postoji potreba za proširenjem istog.
Pročelnica Upravnog odjela za proračun i opću upravu Biserka Novak upoznala je članove kolegija s rezultatima nedavno zatvorenog Javnog poziva za predlaganje kandidata za članove općinskog Savjeta mladih Općine Popovača. „Za članove Savjeta mladih ukupno je predloženo 13 kandidata, od kojih je Mladež Podružnice HSP-a Popovača predložila njih devet, a Forum mladih Općinske organizacije SDP-a njih četvero. Savjet mladih Općine Popovača inače broji devet članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Članove Savjeta će na prijedlog Odbora za izbor i imenovanje na idućoj sjednici birati Općinsko vijeće na vrijeme od dvije godine"- obrazložila je Novak.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.