Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Književni susret s Gordanom Lukačić u Mjesecu hrvatske knjige
Književni susret s Gordanom Lukačić u Mjesecu hrvatske knjige
Četvrtak, 07 Studeni 2019 14:44

književni susret 2 mU prostoru popovačke Knjižnice i čitaonice organizirana su dva književna susreta s Gordanom Lukačić u kojima je na zanimljiv, lutkarski i interaktivni način predstavila svoje dvije slikovnice Čajana na mjesecu i Kakav sam – takav sam.


„Prvi susret okupio je prvašiće i učenike drugog razreda naših osnovnih škola – OŠ Popovača i OŠ Zorke Sever. Učenici su se na kraju nakon ekološki potkovane i vrlo pozitivno obojane priče o Pandi Mandi zasladili čajem i čajnim kolutićima. Potom je uslijedio drugi susret za učenike trećih i četvrtih razreda dviju škola na kojem se autorica predstavila kroz lutkarsku interpretaciju vlastite priče. Učenicima je tako na primjeren i zanimljiv način približila ne samo priču, već i dobre poruke i vrijednosti koje ona nosi" – poručuju iz Knjižnice.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.