Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Tečaj slikanja i crtanja u našoj knjižnici
Tečaj slikanja i crtanja u našoj knjižnici
Ponedjeljak, 25 Ožujak 2019 13:47

TEČAJ SLIKANJA I CRTANJA mKnjižnica i čitaonica Popovača uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske organizira besplatan tečaj za sve one koji žele naučiti osnove slikanja i crtanja.

Tečaj je osmišljen da svima koji nisu imali prilike, a žele naučiti i okušati se u ovoj umjetnosti da to i učine uz pomoć stručnog voditelja, profesora umjetnosti i slikara, Mladena Mitra. Broj polaznika je ograničen, a tečaj će se održavati u prostoru knjižnice svakog petka, počevši od 05. travnja od 16,30 do 21 sat. Prijaviti se možete na broj 044 679 860 do popunjavanja. Završna aktivnost programa je postavljanje izložbe radova polaznika tečaja povodom Dana grada, u srijedu 19. lipnja 2019. godine.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.