Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača U Popovači gostovao Matej Perkov
U Popovači gostovao Matej Perkov
Četvrtak, 24 Siječanj 2019 08:24

perkov 9 mU našem gradu je gostovao ekspedicionist i putopisac Matej Perkov u obje osnovne škole, a u večernjim satima i u gradskoj Knjižnici.

„Naša djeca su baš kao i odrasli imali prilike uživati u zanimljivim i autentičnim pričama ovog mladog čovjeka koji je uspio prenijeti vrijedne poruke o alpinizmu, ekologiji, ljepoti prirode, kulturnim i društvenim različitostima drugih predjela i zemalja, avanturizmu, životu... Sve poruke potkrijepio je vlastitim djelovanjem kroz svoje ekspedicije i životni put koji je odabrao. Predstavio nam je svoju prvu ekspediciju "Od mora do vrha, Maroko 2015", nakon čega su uslijedile još dvije. Autor je ujedno predstavio i svoju drugu knjigu "Želim dotaknuti nebo", a u pripremi je i treća knjiga, ali i sljedeća ekspedicija... Bilo je zaista lijepo uživjeti se i planinariti u društvu Mateja Perkova i svih prisutnih" – poručili su iz popovačke Knjižnice.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.