Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača LC Popovača o humanitarnom radu
LC Popovača o humanitarnom radu
Srijeda, 14 Ožujak 2018 08:21

lions mU prostoru Knjižnice i čitaonice Popovača predstavnici Lions kluba Popovača govorili o svrsi, djelovanju i smislu humanitarnog rada.

Vrlo inspirativno i informativno predavanje održao je prošlogodišnji predsjednik i član LC Popovača, naš sugrađanin Rober Sedak. Nekolicina prisutnih mogla se upoznati i s rezultatima humanitarnog rada i suradnjom s cijelom međunarodnom humanitarnom organizacijom. Svijest o potrebi humanitarnog djelovanja i o humanitarnosti kao velikoj vrijednosti društva nedovoljno je prihvaćena i etablirana u našem društvu, a opet prijeko potrebna i esencijalna za opstanak čovječanstva, zaključak je predavanja.

lions 1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.