Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Josipa Pavičić Berardini prenijela autentičnu poruku o ljubavi i životu
Josipa Pavičić Berardini prenijela autentičnu poruku o ljubavi i životu
Utorak, 20 Veljača 2018 11:52

jp 4 mJosipa Pavičić Berardini je u prostoru Knjižnice i čitaonice Popovača predstavila svoju četvrtu, ali potpuno drugačiju knjigu naziva "6 milimetara".


„Iskrena je to, duboka autobiografska priča koja govori o prekretnici vlastitog života o, kako podnaslov sam kaže, boli i pobjedi. A o svojoj je boli i pobjedi Josipa pričala smireno i poučno s velikim dostojanstvom i ljubavlju. Treba stati i zastati, razmisliti o sebi i životu, o prioritetima i iskonskim vrijednostima, prije nego te lupi po glavi. I zagrliti drvo, čim se ukaže prilika. Publika je slušala pozorno, a večer smo okrunili zajedničkom fotografijom i mnogim dubokim spoznajama koje smo potom zadovoljni i zahvalni ponijeli kućama" – ističu iz popovačke Knjižnice.
Josipa Pavičić Berardini aktivna je volonterka i članica Udruge Europa Donna, a od prodaje svake svoje knjige velikodušno sudjeluje u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za nabavku aparata za intraoperativno zračenje oboljelih od karcinoma. Više o Josipinom humanitarnom radu možete pročitati na njenim službenim stranicama: http://josipapavicic.com/.
Na istoj web adresi su kontakti za kupnju knjige kojom se i vi možete pridružiti ovoj iznimno važnoj akciji.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.