Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača USJPDR-Kutina donirala knjigu popovačkoj Knjižnici
USJPDR-Kutina donirala knjigu popovačkoj Knjižnici
Utorak, 06 Veljača 2018 10:50

ris knjiga 1 mUdruga Specijalaca Domovinskog rata"RIS" Kutina donirala je popovačkoj Knjižnici i čitaonici knjigu Specijalna policija u Domovinskom ratu.


Osim toga, donirani su i predmeti iz Domovinskog rata koji će se prikupljati u Knjižnici nakon čega će se zajedno s knjižnom građom koja tematizira Domovinski rat, a koju knjižnica otprije posjeduje organizirati Zbirka Domovinskog rata i izložiti je u prostoru Knjižnice te organizirati povremene tematske izložbe i aktivnosti na temu Domovinskog rata. Predmeti i obilježja iz Domovinskog rata prikupljat će se do 01. travnja 2018. godine u Knjižnici, a svi koji žele donirati predmete za ovu Zbirku ili ih posuditi za potrebe izložbe mogu doći u Knjižnicu.

ris knjiga 3 2

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.