Pričaonice u Knjižnici
Utorak, 21 Studeni 2017 08:58

PRICAONICE VKnjižnica i čitaonica prošlog je mjeseca organizirala više dječjih druženja uz pričaonice. Pročitano je mnogo novih priča, a djeca su u igri i veselju izrađivala različite predmete pomoću novih tehnika.


Tako su malenima pročitani sljedeći naslovi: Čemu služi baka ? Čemu služi djed ? (Vera. Zemunić), Moj dragi djed i baka (Jennifer Moore-Mallinos, Marta Fabrega), Jesenska košara, (slikopriča), Čudesno zrno ... zatim Juha od budeve (Helen Cooper), Jabuka (Dick Bruna), Tko sam, što sam? (Dunja Adam) i Petra na selu (N. Delvaux; A. de Petigny)... „Nakon priča, maleni su bili spremni za kreativno izražavanje, igranje i druženje...tako su izrađivali i slikali djeda i baku, mozaik od jesenskih plodova, mijesili i izrađivali kruh, bundeve od kolaž papira, otiskivali jabuke, zatim životinje od kolaž papira i papirnatih tanjura, pa ovce od papira i štapića za uši...zadnji tjedan mjeseca izrađivali smo likove iz priče za kazališnu predstavu od kartona, kolaža i flomastera. Vrijeme je proteklo veselo, kreativno i poučno, a nove teme već su čekale početak studenog i nova druženja"- ističu iz Knjižnice i čitaonice Popovača.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.