Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Ivana Plechinger gostovala u Knjižnici

Najave

Ivana Plechinger gostovala u Knjižnici
Utorak, 14 Studeni 2017 10:53

ivanaplechinger 3 mPrepuna Knjižnica proteklog tjedna dočekala je poznatu glazbenicu i voditeljicu Ivanu Plechinger koja je na topao i zanimljiv način ispričala svoju životnu priču, a time ujedno i predstavila svoj prvijenac 'Ono što ostaje, uvijek ljubav jest' (Naklada Ljevak).


„Govoreći o svojim iskustvima i odnosu prema životu prije i nakon bolesti, Ivana nam je ispričala na koji ju je način bolest promijenila te nas je podsjetila na ono što je zapravo važno u životu. Obogaćeni za još jedno divno iskustvo i druženje, zahvaljujemo Ivani Plechinger na dolasku u našu knjižnicu i naš grad" – poručuju iz Knjižnice.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.