Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Lutkarska druženja u popovačkoj knjižnici
Lutkarska druženja u popovačkoj knjižnici
Četvrtak, 25 Svibanj 2017 11:17

lutkari 12 mNovopečeni lutkari pod voditeljstvom profesionalne lutkarice Ivke Babić iz lutkarskog kazališta Svijet lutaka iz Zagreba uspješno su probili led i u ugodnoj atmosferi popovačke knjižnice upustili se u lutkarski svijet.

„Lutkari su se sastali nekoliko puta i uz malo teorije i puno prakse vrlo brzo su lutkice počele dobivati prepoznatljive obrise. Grupa je odradila kaširanje te potom do druge radionice još se dva puta trebao napraviti premaz. Nakon završene druge radionice lutke su dobile boje i osobine. Do završne radionice krajem rujna, kada će se raditi na tekstu i pripremati kratka predstava na izabranu priču, ostaje je još izraditi male kostime. To neće biti teško, jer se veselimo krajnjem izgledu zanimljive družine koja već sada mami puno osmjeha i zadovoljstva" – poručuju iz Knjižnice i čitaonice Popovača.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.