Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Održane pričaonice u Knjižnici u ožujku
Održane pričaonice u Knjižnici u ožujku
Četvrtak, 06 Travanj 2017 08:52

pricaonica ozujak 7 mU Knjižnici i čitaonici Popovača vesela druženja uz čitanje priča, kreativno izražavanje i učenje uz igru nastavila su se u velikom interesu i u mjesecu ožujku.

„Na pričaonicama u mjesecu ožujku čitale su se priče, ali su djeca i svašta korisno izrađivala. Naša mala pročitana biblioteka sada uključuje i slikovnice "Lav i miš", "Zec i kornjača", "Oči za mene", "Kukuriku... tko ovdje živi?", "Slike slijedi i usporedi", "Suprotnosti", "Boje", "Volim te tata", "Tatin mali medo", "Superglista", "Deset puta naj", "Zečić Hu i Hu", "Gospa Zečić drijema", "Zašto djeca vole zeca?" i "Volim vas, zečići moji" te mnoge slikovnice po izboru. Osim čitanja, djeca su se kreativno izražavala i učila oblikovanjem tijesta, flomasterima, vodenim bojama, prepoznavale su se i imenovale boje, stariji polaznici učili su o miješanju boja te se upoznavali s pojmom suprotnosti. Također, izrađivale su se čestitke za Dan očeva te zečići i cvjetne livade" – poručuju iz Knjižnice.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.