knjiznica-popovaca-01MOvomjesečna radionica koju Knjižnica i čitaonica Popovača organizira za učenike Osnovne škole nosi naziv "Igrajmo se, igrajmo".

Izrada igračaka od rebrastog papira održat će se za učenike A turnusa u Domu kulture u četvrtak, 12. siječnja s početkom u 10 sati, a za B turnus istoga dana u 12 sati.
Na siječanjskoj radionici za odrasle pod nazivom "Meni je gušt" polaznici će izrađivati ukrasne predmete, a susret je na rasporedu u srijedu, 25. siječnja u 19 sati u Domu kulture.
Ovomjesečna pričaonica za djecu od četiri do šest godina koja ne pohađaju vrtić niti malu školu održat će se uz naslov "Boje" autora Mladena Kušeca i to u ponedjeljak, 19. siječnja s početkom u 14 sati.
Aktivnosti Knjižnice ovog mjeseca obuhvaćaju i predavanje "Put do emocionalne slobode" Aleksandre Hampamer iz izdavačke kuće DvostrukaDuga iz Čakovca odnosno promociju knjige "Emocionalna sloboda" autorice Judith Orloff. Susret će se u prostoru Knjižnice održati u četvrtak, 26. siječnja 2012. s početkom u 19 sati.