crvene-ruzeU organizaciji Knjižnice i čitaonice u popovačkom Domu kulture će se u petak, 18. ožujka s početkom u 19 sati održati kazališna predstava „Crvene ruže" Epilog teatra Zagreb.

Duhovita je to i šarmantna komedija talijanskog pisca koja govori o braku, prijateljstvu, skrivenim strastima, tajnim ljubavima, ljubomori i sitnim intrigama u životu u dvoje. Mali nesporazum i obmana, zbog naizgled banalnog uzroka, postaje nezaustavljiva lavina zapleta, zabuna i komičnih situacija koje kulminiraju raskidom braka, ali naposljetku i sretnim završetkom. Zanimljiva zbog univerzalne i svevremenske tematike koja ne gubi na aktualnosti kroz vrijeme nego nam, dapače, potvrđuje jedinstvenu atmosferu bračnih odnosa, letargije koja se javlja u njima i neobičnih spona prijateljstva.
Predstava "Crvene ruže" u kojoj glume Marijana Mikulić, Željko Šestić, Alan Katić i Vesna Ravenščak, nasmijat će vas i podsjetiti: "Ljubav je životna hrana koja se povremeno mora podgrijati!".

 

Ulaznice po cijeni od 25 kuna u prodaji su u Knjižnici i čitaonici Popovača, a na dan održavanja predstave se od 17 sati mogu kupiti i u prostoru Doma kulture.