knjiznica-02MKnjižnica i člitaonica Popovača ovog mjeseca za osnovnoškolce priprema radionice pod nazivom „Okviri za najdraže fotografije".

Izrada i ukrašavanje okvira za fotografije za učenike B turnusa održat će se u Domu kulture u petak, 18. veljače s početkom u 13 sati. Ista radionica za polaznike A turnusa na rasporedu je u petak, 25. veljače u 13 sati, također u Domu kulture.
Kreativni susret namijenjen odraslima Knjižnica organizira u srijedu, 16. veljače s početkom u 19 sati. U prostoru Doma kulture polaznici radionice „Oslikani dar" će različitim tehnikama ukrašavati i oslikavati kravate.
Ovomjesečna pričaonica za djecu od 4 do 6 godina koja ne pohađaju vrtić ili Malu školu nosi naziv „Ptičja ženidba" (zajedno za Valentinovo), a održat će se u ponedjeljak, 14. veljače s početkom u 14 sati u prostoru Knjižnice.
Knjižnica u veljači priprema i dvije promocije. Predstavljanje knjige „Stres-najveći ubojica današnjeg čovjeka" autorice Tarre Barat te tribina na temu 'Kako se nositi sa stresom', održat će se u prostoru Knjižnice u četvrtak, 10. veljače u 19 sati.
Za djecu predškolskog uzrasta odnosno prvašiće Knjižnica u suradnji s Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko- moslavačke županije organizira promociju edukativnog slikovnog priručnika „ Močvara-priča o životu jednog vretenca" Udruge Kapibara. Promocija će se održati u četvrtak, 24. veljače s početkom u 17 sati u prostoru Knjižnice.