Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Aktivnosti Knjižnice i čitaonice u siječnju
Aktivnosti Knjižnice i čitaonice u siječnju
Četvrtak, 13 Siječanj 2011 01:00

Ovomjesečna radionica za učenike osnovne škole koju organizira Knjižnica i čitaonica Popovača nosi naziv "Zimsko-proljetni magneti".

Kreativni susret u okviru kojeg će djeca izrađivati ukrasne magnete za poruke održat će se u prostoru Doma kulture za polaznike B turnusa u petak, 21. siječnja u 13 sati, a za polaznike A turnusa u petak, 28. siječnja također u 13 sati.
Tema siječanjske radionice za odrasle jest "Nakit za mene". Polaznice će imati priliku izraditi narukvicu od perli i fimo mase u srijedu, 19. siječnja s Domu kulture s početkom u 19 sati.
Za djecu od 4-6 god. koja ne pohađaju vrtić ili Malu školu Knjižnica ovog mjeseca priprema druženje uz odabrane pjesmice dječjih autora. Pričaonica naziva "Pjesmice za dječju dušu" održat će se u prostoru Knjižnice u ponedjeljak, 24. siječnja u 14 sati.

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.