Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Kazališna predstava 'Zabranjeno smijanje'

Najave
Kazališna predstava 'Zabranjeno smijanje'
Subota, 17 Listopad 2009 13:07
U organizaciji Knjižnice i čitaonice Popovača, 30.listopada u 19 sati će se u Domu kulture održati kazališna predstava Mire Gavrana 'Zabranjeno smijanje'.
Razotkrivajući mane i vrline prepoznatljivih simpatičnih ljudi čija se sudbina otela iz njihovih ruku, predstava "Zabranjeno smijanje" obiluje brojnim iznenađenjima koja iz scene u scenu, u furioznom tempu, vode gledatelja kroz neobičnu priču. Glavni junaci su muž, žena i ljubavnica, čije se sudbine toliko isprepletu i zakompliciraju, da više ne znaju je li im lakše i ugodnije u tom trokut, ili izvan njega.

Autor je za ovu komediju travnja 2004. godine primio nagradu "Marin Držić" koju dodjeljuje hrvatsko Ministarstvo kulture.

Tekst potpisuje Miro Gavran, režiser predstave je Zoran Mužić, a glume Tomislav Martić, Mladena Gavran i Antonija Stanišić.

Karte se mogu nabaviti u predprodaji u Knjižnici, a i rezervirati na tel: 044 679 860.

Na dan predstave karte će biti puštene u prodaju na blagajni u Domu kulture dva sata prije održavanja predstave (od 17 sati).

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.