Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Tradicionalni projekt na temu priče u Knjižnici Popovača

Najave
Tradicionalni projekt na temu priče u Knjižnici Popovača
Utorak, 19 Svibanj 2009 15:41

Knjižnica i čitaonica Popovača u suradnji s Osnovnom školom Popovača tradicionalno organizira izvanučionički projekt Čitajući sanjarim za treće razrede OŠ Popovača koji se sastoji od dramatizacije, likovnog izražaja i sudjelovanja u kvizu na temu zadane priče. Razredi će biti raspoređeni u tri grupe i nakon kreativnog isčitavanja priče s kojom će učenici biti upoznati na sam dan susreta i pripreme, održat će se prezentacija i kviz.

Ovaj interdisciplinarni susret izražava zorno druženje s pričom i grupni rad u uvijek poticajnom prostoru narodne knjižnice. Projekt će se održati u četvrtak, 21. svibnja 2009. u prostoru Knjižnice i čitaonice Popovača od 08,00 - 14,00 sati kada će Knjižnica privremeno biti zatvorena za korisnike.
 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.