Početna Vijesti Knjižnica i čitaonica Popovača Svibanjska pričaonica za malene
Svibanjska pričaonica za malene
Petak, 08 Svibanj 2009 00:22

U knjižnici i čitaonici Popovača održana je svibanjska pričaonica za predškolsku djecu u dobi od 4.-6. godina na temu "Kad si sretan". Kao književna podloga poslužila je priča iz slikovnice Trace Moroney "Kad sam sretan", a dvadesetak djece okupilo se u prostorijama Knjižnice te kroz priču, igru i ples učilo o pozitivnim emocijama, druženju s knjigom i boravku u knjižnici..

Okupljena djeca nisu polaznici Dječjeg vrtića niti Male škole što je uz dobni raspon bio jedini uvjet sudjelovanja u pričaonici kako bi upravo djeca koja ne prisustvuju institucionalnim programima dobila priliku za grupni rad i kvalitetno druženje. Radionica je potpuno besplatna, a sljedeći termin zakazujemo za lipanj. Djeca su također dobila i besplatno učlanjenje kako bi im boravak u knjižnici bio češći, a čitanje slikovnica otvorilo velika vrata knjižnog blaga.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.