Početna Vijesti Dječji vrtić Ekipa Dječjeg vrtića Popovača osvojila prvo mjesto na Olimpijadi
Ekipa Dječjeg vrtića Popovača osvojila prvo mjesto na Olimpijadi
Srijeda, 30 Svibanj 2018 10:28

sisak vrtić 1 mEkipa Dječjeg vrtića Popovača ove je godine po sedmi put nastupila na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Sisačko-moslavačke županije.

Ovogodišnji Olimpijski festival održan je 24. svibnja u dvorani Brezovica u Sisku. Nakon višetjednog treniranja djeca iz skupina Slonići i Pčelice s veseljem su se borili na terenu. Male natjecatelje trenirao je naš domar Milivoje Andrić uz pomoć prof. Željka Pušić. Djevojčice i dječaci su nastupili u disciplinama - skok u dalj, bacanje loptice, trčanje na 50m, štafeti i malom nogometu. Muška ekipa izborila je zlatnu medalju i pehar u malom nogometu za osvojeno 1. mjesto.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.